21-02-10

Provinciaal kampioenschap cross 2010

Geen sneeuw! En veel modder! Jona was blij en ik ook. Ik hoopte op mijn eerste podiumplaats van het seizoen. Jona vreesde ervoor maar hoopte toch nog op een medaille. En onze wensen gingen in vervulling. Ik kreeg mijn eerste podiumplaats en daarbij ook mijn eerste medaille op een provinciaal kampioenschap cross. En een roosje. Mijn dag was goed. Tijdens de wedstrijd zelf kon ik weer het tempo niet vinden en moest ik weer inhalen, maar het is mij dan toch gelukt! Jona werd 1ste met een ruime voorsprong. Onze papa was zeer trots op zijn meisjes.

xx Jolien

 

19:18 Gepost door JonaJolien Van den Broeck in 2010-02-07 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

wedstrijd Jolien

Afbeelding1

 

Afbeelding2


Afbeelding3


Afbeelding4

18:53 Gepost door JonaJolien Van den Broeck in 2010-02-07 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Sarah - Saar - Jolien

Afbeelding5

Afbeelding6

18:49 Gepost door JonaJolien Van den Broeck in 2010-02-07 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

wedstrijd Jona

Afbeelding7Voor de wedstrijd hoopte ik toch op een medailleplaats. Ik wist dat er vier kansmakers waren; ik, Tantjana, Eline en Elke. Twee van die vier hadden het laten afweten, mijn poduimplaats zou dus al vast staan...


Afbeelding8

Afbeelding9

Afbeelding10Ook al is Lennik een zwaar parcour, ik loop er graag Lachen Ik begon met een tweede positie, maar al snel mocht ik als eerste junior het crosstempo bepalen (voor mijn categorie dan hé Tong uitsteken). De overwinning kwam dichtbij...


Afbeelding11En uiteindelijk heb ze gekregen, de overwinning op het Brabants kampioenschap Lachen

18:48 Gepost door JonaJolien Van den Broeck in 2010-02-07 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Tatjana - Jona - Tine

Afbeelding12Ik had het nooit durven dromen. Vlaams-Brabants kampioen als eerstejaars junior. Dit is zeker één van de mooiste dagen uit mijn leven geworden.


Afbeelding13


Afbeelding14Als ik van het podium kwam was er nog een journalist van 'Atletiekleven' die me graag wat vragen wilde stellen. Die heb ik met veel plezier beantwoord!

18:44 Gepost door JonaJolien Van den Broeck in 2010-02-07 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

tot slot: nog enkele foto's met onze bloemetjes

Afbeelding15

 


Afbeelding16
Afbeelding17Afbeelding18

18:37 Gepost door JonaJolien Van den Broeck in 2010-02-07 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |