08-03-10

Cross Betekom

De laatste cross voor het BK hadden we ons toch wat anders voorgesteld. Jona was gevallen in het beginnen waardoor ze naar haar podiumplaats kon fluiten en ik was niet sterk genoeg voor de goeie scholieren van FLAC. Ik werd 5e van de 24. Op zich wel een goeie prestatie maar ik vond het spijtig dat ik geen derde podiumplaats kon halen in mijn seizoen, want een medaille op het BK veldlopen zal toch niet voor dit jaar zijn.

xx Jolien

20:16 Gepost door JonaJolien Van den Broeck in 2010-03-07 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Jolien

Afbeelding1

Afbeelding2

Afbeelding3

Afbeelding4

Afbeelding5

de oh zo leuke zandbak =p

Afbeelding6

20:08 Gepost door JonaJolien Van den Broeck in 2010-03-07 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Jona

Afbeelding7

De cross in Betekom was voor mij een kleine nachtmerrie. Ik had nog geen 200m gelopen en ik lag al op de grond Wenkbrouw ophalen Ik had ook al een hele week weining geslapen, dus er zat al sowieso niet veel in, maar die val heeft me wel gekraakt. De goesting in de wedstijd verdween toen iemand het leuk vond om mij pootje lap te doen. Je ziet aan mijn knieën dat het dan ook niet meer zo aangenaam was om te lopen. En met het vele volk lukte het me ook niet om naar een positie te geraken waar ik anders had kunnen lopen. Een cross om dus maar beter snel te vergeten.

Afbeelding8

20:03 Gepost door JonaJolien Van den Broeck in 2010-03-07 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |