18-04-10

B.K. Oostende

Ik stond er alleen voor op het BK, maar toch had ik er zin in! Jullie weten het misschien, of niet... Maar ik heb een kwetsure gehad die een aantal maanden heeft aangesleept :( Ik had 5 weken training moeten laten vallen, dus er werd van mij niet veel verwacht. Althans door mijn trainer en de mensen die wisten van mijn veel te lange 'rustperiode', ikzelf wou nog altijd gaan voor een top-15 plaats, stiekem droomde ik zelfs van een top-10 plaats :S
Toen ik in Oostende aankwam daalde mijn moed wel ver onder nul :( Ik zag iemand van onze ploeg op het podium staan en dat was uiteraard geweldig! Maar daardoor voelde ik me zo overbodig; "wat doe ik hier eigenlijk," vroeg ik me af. Ik probeerde mezelf nog wel wat op te peppen, maar helaas is het Belgisch een wedstrijd geworden die ik eigenlijk liever vergeet...

xx Jona

19:04 Gepost door JonaJolien Van den Broeck in 2010-03-14 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Jona

Afbeelding1

Afbeelding2

Afbeelding3Ik was vrij slecht gestart en echt goed gelopen heb ik niet. Met mijn zestiende plaats was ik erg teleurgesteld. Ik weet dat ik veel beter kan, maar die blessure heeft alles wel mooi in het water doen vallen. Gelukkig weet ik ondertussen dat het slechte einde van het crossseizoen niet het einde van de wereld is. Mijn blessure is er wel nog steeds en ik vrees dat ik er niet vanaf ga geraken, maar ik doe toch koppig verder! Ik loop zo graag en niets zal me ervan weerhouden te doen wat ik graag doe!

19:04 Gepost door JonaJolien Van den Broeck in 2010-03-14 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |