18-04-10

800m te Ninove

Het zomerseizoen is eindelijk begonnen en voor mij al een goede start. Onze eerste wedstrijd was in een trainingsweek dus we mochten er niet al te veel van verwachten. Ik had deze week wel wat last gehad aan mijn knie en linkerkuit, maar ik had er geen last van tijdens de wedstrijd zelf.

Er waren twee reeksen Scholieren meisjes en ik zat in de eerste reeks. Ik had wel zenuwen omdat ik totaal geen idee had wat ik nog zou kunnen.

Ik kwam mijn eerste ronde door in 75" en liep een tweede ronde van 73" wat als eindtijd 2'28"78 werd.

De volgende wedstrijd is het P.K. in Dilbeek en daar zal ik voor de eerste keer een 3000m lopen. Ik ben benieuwd :)

xx Jolien

19:12 Gepost door JonaJolien Van den Broeck in 2010-04-18 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Jolien

Afbeelding4

afbeelding5

19:06 Gepost door JonaJolien Van den Broeck in 2010-04-18 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Jona

Afbeelding6Dit was mijn laatste wedstrijd als onvolwassene. De dag die op deze wedstrijd volgde was mijn achtiende verjaardag :) Ik had mijn record niet gelopen, maar dat was ook niet de bedoeling. We wouden voor het PK toch nog eens op de piste geweest zijn en daarom waren we in Ninove. Ik heb de reeks wel gewonnen, dat was een mooie afsluiter van mijn zeventiende levensjaar!

19:05 Gepost door JonaJolien Van den Broeck in 2010-04-18 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |