26-01-10

Cross Alken

Na zo lang uitkijken naar mijn eerste cross in Grimbergen kon ik weer niet starten. Ik was twee dagen ervoor ziek geworden en we vinden dat het beter was om niet te lopen. Weeral wachten dus.

Ik wou echt wel nog een cross lopen voor Vilvoorde om wat ritme op te doen en na wat zoeken, vond mijn papa een cross in Alken op 16 januari. Ik zou de cross lopen in een trainingsweek dus fris zou ik er niet staan. Karlien, mijn loopmaatje sinds de zomer, ging mee om haar eerste cross te lopen.

Het was een leuk parcour met veel afwisseling en het was niet ijskoud. Bij de opwarming zagen we dat Schouten Aria en Ester van VMOL er waren. Niet veel later passeerden we ook Saar Vandepoel. Een podiumplaats kon ik dus al vergeten.

De start was veel te snel voor mij en ik kon al van het begin niet mee. Het was pas bij het begin van de tweede toer dat ik een goed tempo kon vinden. In het begin liep ik 6de, in het spoor van Stephanie Maziers (ADD). Bij de tweede toer liep ik van haar weg en haalde Vanoppen Sara (ACA) in.Ik werd zo nog 4e.

Hopelijk gaat het in Vilvoorde beter.

x Jolien

21:22 Gepost door JonaJolien Van den Broeck in 2010-01-16 | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

... Je bent terug gestart, dat is goed nieuws. En ik denk dat het in Vilvoorde inderdaad al een stuk beter liep ?! Succes volgende week in Lennik !

Gepost door: Jenthé | 02-02-10

De commentaren zijn gesloten.